שיתופי פעולה חדשניים בין האקדמיה והתעשייה יכולים להוביל ליצירת פתרונות המסייעים לחברה כולה. כזה הוא שיתוף הפעולה בין בית הספר לעיצוב של המכללה למינהל וחברת "תגבור", שנוצר הודות לאגף קשרי החוץ של המכללה. במסגרת שיתוף פעולה זה הוקמה מעבדת "aging-tech" אשר תסייע בפתרונות ופיתוח שירותים עבור הגיל השלישי. שיתוף הפעולה יתקיים במסגרת מעבדת החדשנות של התואר השני בעיצוב חדשנות ויזמות, בהובלתה של המרצה אפרת ידיד בן עזרא.
כדי לחדד את ההבנה בקרב הסטודנטים, לגבי הצרכים של אוכלוסיית בני הגיל השלישי, ואילו אתגרים יש למלא ואילו בעיות לפתור כדי לשפר את איכות החיים שלהם, יתקיימו במהלך הסמסטר, באמצעות שיתוף הפעולה עם חברת "תגבור" – גם סדנאות שיתופיות בליווי מטפלות, וצוות מהקהילות התומכות ומרכזי יום לקשיש וראיונות עם זקנים נתמכים במטרה להבין את הצרכים היחודיים לאוכלוסייה.
לדברי אורית בנבנישתי, מנכ"לית "תגבור", לשיתוף הפעולה הזה יש חשיבות עליונה: "אחוז הקשישים באוכלוסייה בשנת 2035 יגיע לכ-15% (לעומת 11% ב- 2015). כבר היום, רוב בני הגיל השלישי מעדיפים להישאר בבית. ישראל צריכה להיערך לגידול זה באוכלוסייה ובפעילות התומכת הנדרשת, שיצריכו פתרונות ופיתוח שירותים שייטיבו עימם".
טלי בירון, לשעבר סמנכ"לית אגף קשרי חוץ של המכללה הוסיפה כי שיתוף הפעולה הזה מייצר ערך רב מכיוון שהוא מאפשר לייצר פתרונות המתבססים על תהליך חקירה עמוק שמתבצע על ידי הסטודנטים, תוך שילוב הידע הרב שקיים בחברה עצמה. "הערך הרב בשיתופי הפעולה שאנחנו מייצרים נובע מהמפגש של מוחות צעירים, רעננים וחדשניים, אל מול צרכי התעשייה".