מרכז חת לחקר התחרות והרגולציה הושק בערב חגיגי שהוקדש לנושא, כלכלה שיתופית

בהשתתפות הממונה על ההגבלים העסקיים עו״ד מיכל הלפרין

מרכז רנה ומאיר חת לחקר התחרות והרגולציה הושק בערב חגיגי שהוקדש לדיון בסוגיות מתחום הכלכלה השיתופית, בהנחיית ד"ר עידו באום, מרצה בכיר וסגן דיקנית בית הספר למשפטים, ופרשן משפטי בעיתון דה-מרקר. את הערב פתח פרופ' אשר טישלר, לשעבר נשיא המסלול האקדמי המכללה למינהל. ההרצאה המרכזית ניתנה על ידי הממונה על ההגבלים העסקיים, עו"ד מיכל הלפרין, בנושא פתיחת שוק התחבורה לתחרות. ברב-שיח שעסק בנושא כלכלה שיתופית, השתתפו: יונתן גרייפמן - מנכ"ל אובר ישראל, אייל אלחייאני - מנכ"ל טריא, עו"ד דידי לחמן מסר - לשעבר משנה ליועץ המשפטי לממשלה (כלכלי-פיסקאלי), יואב להמן - מבית הספר לכלכלה ולשעבר המפקח על הבנקים. פרופ' אבי בן בסט, המנהל האקדמי של המרכז (מרצה בבית הספר לכלכלה ולשעבר מנכ"ל משרד האוצר) פרש בדבריו את חזון המרכז ואת תוכניות המחקר לשנים הקרובות.